Tágra zárt szemek

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Eyes Wide Shut
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1999
Játékidő:
159 perc
imdb_icon értékelés:
7.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Tom Cruise (Dr. William Harford), Nicole Kidman (Alice Harford), Sydney Pollack (Victor Ziegler), Thomas Gibson (Carl), Michael Doven (Ziegler's Secretary), Peter Hans Benson (Bandleader), Kevin Connealy (Lou Nathanson), Julienne Davis (Mandy), Sky du Mont (Sandor Szavost), Madison Eginton (Helena Harford), Todd Field (Nick Nightingale), Lisa Leone (Lisa), Leslie Lowe (Illona), Randall Paul (Harris), Marie Richardson (Marion), Jackie Sawiris (Roz), Louise Taylor-Smith (Gayle), Stewart Thorndike (Nuala)
Megtekintések:
880
Leírás:
Dr. William Harford és felesége pszichológus. A New York-i elit tagjaként bejáratosak a legragyogóbb estélyekre. Az egyik karácsonyi partin Alice flörtölni kezd egy férfival, miközben a férje két szexis lánnyal enyeleg. Ezen késõbb összekapnak, és sorozatos kísértésekkel teszik próbára egymás iránti hűségüket. Amikor Alice elmondja, hogy lefeküdt egy szállodai portással, a férje úgy érzi, bosszút kell állnia. Billt magukkal sodorják az események, titkos csoport nyomára bukkan, ahol a szexualitás több mint játék az érzékekkel. Arthur Schnitzler kisregényének filmváltozata.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/ENG
green mark Tagra.Zart.Szemek.1999.HUNSUB.DVDRip.XviD-koontar 1.40 GB 2016-08-27
15:55:18
Elérhető megtekintő linkek: 3

Hozzászólások

2021-07-25 10:22:02 - Zolipapa 1 @nextelgsm Kubrick mindig is ellenezte a filmjei leszinkronizálását és a 2001: Űrodüsszeia sikere után már volt is akkora befolyása a stúdiónál, hogy eredeti nyelven forgalmazzák a filmjeit. Az iszdb szerint sem készült szinkron a Tágra zárt szemekhez (http://iszdb.hu/?szemely=75923&lap=munkassag) és a TV-ben is felirattal sugározták, egy-egy felvételt meg lehet találni a youtube-on. Valószínűleg kár keresni vagy várni a szinkronos verzióra. Neked pontosan hogy volt meg? Mert semmilyen nyoma nincs a szinkron létezésének.

2018-02-25 16:44:57 - nextelgsm 2 Sajnos ez feliratos van szinkronos verzió mert nekem meg volt csak már nincsen pont ezért kértem mindegy köszi a munkátokat de ezt nem szedem le ezért ez mindehol fent van !! Ha lesz szinkronosan majd szóljatok köszi ...