Kártyavár 5. évad 1. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
House of Cards
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
51 perc
imdb_icon értékelés:
8.8
Kategória:
Készítők:
Szereplők:
Kevin Spacey (Francis Underwood), Robin Wright (Claire Underwood), Jayne Atkinson (Catherine Durant), Derek Cecil (Seth Grayson), Michael Kelly (Doug Stamper), Boris McGiver (Tom Hammerschmidt), Mahershala Ali (Remy Danton), Nathan Darrow (Edward Meechum), Justin Doescher (Frank Underwood Security), Lamont Easter (Underwood Secret Service)
Megtekintések:
58,396 (287)
Leírás:
Kártyavár című amerikai sikersorozat főszereplője egy mindenkin és mindenen átgázoló, önző és törtető politikus. Frank Underwood (Kevin Spacey) kongresszusi képviselő az elnökválasztás után várja beígért külügyminiszteri székét, ám a frissen kinevezett elnök meggondolja magát és jobbnak látja, ha a politikus inkább a kongresszusban marad. Frank úgy érzi átverték és jól kitervelt bosszút indít, melynek során nem válogat az eszközökben. Ahogy az élet más területein, ebben is hű társa a felesége, a szintén rideg és kimért Claire (Robin Wright). Mindeközben egy fiatal újságírónő, Zoe Barnes (Kate Mara) szeretne előbbre jutni a Washington Herald c. napilapnál és ehhez a képviselőben látja meg az ideális lehetőséget. Franknek már csak egy megbízható képviselőtársra lesz szüksége, akit megzsarolva majd dróton rángathat, amikor csak szüksége lesz rá. Az izgalmas fordulatokkal és feszült pillanatokkal teli, többszörös Emmy- és Golden Globe-díjas filmsorozat a politika legsötétebb arcát mutatja meg nekünk.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Kártyavár 5. évad 1. rész online, Kártyavár 5. évad 1. rész letöltés, Kártyavár 5. évad 1. rész online film, Kártyavár 5. évad 1. rész online sorozat, Kártyavár 5. évad 1. rész online nézése, Kártyavár 5. évad 1. rész film letöltés

Hozzászólások

2018-08-17 11:31:59 - PZoli Az egyik kedvenc sorozatom.Kár,hogy az utolsó évadban már nem szerepel Spacey .Nélküle már nem lesz az igazi.