Fantomszál

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Phantom Thread
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
130 perc
imdb_icon értékelés:
7.5
Kategória:
Készítők:
Szereplők:
Daniel Day-Lewis (Reynolds Woodcock), Lesley Manville (Cyril), Camilla Rutherford (Johanna), Juliet Glaves (Florist), Vicky Krieps (Alma), Dinah Nicholson (Elsa), Julie Vollono (London Housekeeper), Geneva Corlett (Geneva), Amy Cunningham (Mabel), Amber Brabant (Amber), Harriet Leitch (Pippa), Sue Clark (Biddy), Joan Brown (Nana), Julie Duck (Irma), Maryanne Frost (Winn), Elli Banks (Elli)
Megtekintések:
545 (162)
Leírás:
A csillogó 50-es években, a háború utáni Londonban Reynold Woodcock, a híres szabó (Daniel Day-Lewis) és nővére, Cyril (Lesley Manville) a brit divatvilág központi figurái: ők öltöztetik a királyi családot, a filmsztárokat, az örökösnőket, a felső tízezer tagjait, az első bálozókat és a rutinos dámákat a Woodcock Ház sajátos stílusában. Nők jönnek és mennek Woodcock életében, akik ihletet és társaságot biztosítanak a megrögzött agglegénynek, míg össze nem találkozik egy fiatal, magabiztos nővel, Almával (Vicky Krieps), aki hamarosan az élete állandó részévé válik, mint múzsa és szerető. Reynold eddig pontosan megtervezett és mintaszerűre szabott életét szép lassan szétzilálja a szerelem… Paul Thomas Anderson legújabb filmje lenyűgöző képet fest a kreativitás új útjait felfedező művészről és az ő világát mozgásban tartó nőkről. A rendezőnek ez a második közös munkája Daniel Day-Lewisszal, akinek viszont a hírek szerint ez lesz az utolsó filmje. (UIP-Duna)
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Fantomszál (2017) online, Fantomszál (2017) letöltés, Fantomszál (2017) teljes film, Fantomszál (2017) online film, Fantomszál (2017) online nézése, Fantomszál (2017) film letöltés

Hozzászólások

2018-03-31 21:17:51 - Katina Nagyon vártam ezt a filmet. Hát.... Fura hangulata volt és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Nem nézném meg újra. Hatásos volt, mégsem tetszett.

2018-03-30 20:38:00 - abrus68 Magyar feliratos linkek beküldve.