A szeretet ajándéka

Beágyazott videó
cover
Év:
1999
Játékidő:
84 perc
imdb_icon értékelés:
5.9
Kategória:
Rendező:
Készítők:
Író:
Szereplők:
Debbie Reynolds (Shirlee Allison), John Bourgeois (Barry Huffman), Allegra Denton (Kris Huffman), Marcia Diamond (Customer), Gary Fruchtman (Doctor), Dan MacDonald (Danny Allison), Ed Marinaro (Coach Jack Farkas), Michael McLachlan (Jeff), Stephanie Anne Mills (Rachel (as Stephanie Mills)), Dan Petronijevic (Mike (as Daniel Petronijevic)), Elden Henson (Daniel Huffman), Maria Ricossa (Dr. Estelle Jenkins), Jenafor Ryane (Theresa Thornton), Francesca Scorsone (Angela), Gwynyth Walsh (Lynn Young)
Megtekintések:
18 (5)
Leírás:
Daniel és húga vegyes érzelmekkel állnak apjuk új házasságához. A kamasz fiút váratlanul éri a hír, hogy elköltöznek a szeretett otthonból, ahol húgával, apjával és a nagyszülőkkel élt. Daniel nagy álma - hogy híres baseballjátékos váljon belőle - majdnem meghiúsul, miután hosszú időt tölt alkoholista anyjánál. Az új edző mégis bizalommal van a fiú iránt. Nem tart sokáig a boldogság, mert kiderül, hogy Shirley - a nagymama - nagyon beteg, és transzplantációra van szüksége. Az igaz történeten alapuló filmben a sportoló fiú feláldozza a karrierjét, és felajánlja a veséjét a nagymamájának.

A szeretet ajándéka (1999) online, A szeretet ajándéka (1999) letöltés, A szeretet ajándéka (1999) teljes film, A szeretet ajándéka (1999) online film, A szeretet ajándéka (1999) online nézése, A szeretet ajándéka (1999) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.