Mária Terézia 1. évad 2. rész

Beágyazott videó
cover
Év:
2017
Játékidő:
200 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Szereplők:
Zuzana Stivínová (), Réka Tenki (Countess Lorenz), Dominik Warta (Johann Christoph of Bartenstein (2017)), Marie-Luise Stockinger ()
Leírás:
Nagy gondban van a Habsburg-ház, mivel III. Károly királynak (német-római császárként VI. Károly) és feleségének Erzsébetnek nincs fiú trónörököse, aki majd, ha eljön az ideje, erős kézzel vehetné át a Birodalom vezetését. Idősebbik lányuk, a fiatal és lázadó lelkű Mária Terézia beleszeret a Lotaringiai-házból származó Ferenc Istvánba, de apja és a politika először közéjük áll. A háttérből Savoyai Jenő, az uralkodó egyik tanácsadója keveri a kártyákat, a történelem alakulására pedig a porosz Grumbkow marsall is próbál hatást gyakorolni. Mária Terézia azonban nem hagyja magát, és úgy dönt, hogy a kezébe veszi a sorsát.
Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

1. évad 2. rész

subtitle green mark Megnyitás TV openload.co Megtekintő link 2018-01-13
subtitle green mark Megnyitás TV vidto.me Megtekintő link 2018-01-14
subtitle green mark Megnyitás TV waaw.tv Megtekintő link 2018-01-14

Mária Terézia 1. évad 2. rész online, Mária Terézia 1. évad 2. rész letöltés, Mária Terézia 1. évad 2. rész online film, Mária Terézia 1. évad 2. rész online sorozat, Mária Terézia 1. évad 2. rész online nézése, Mária Terézia 1. évad 2. rész film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.