A visszatérők 5. évad 5. rész

Beágyazott videó
cover
Év:
2014
Játékidő:
43 perc
imdb_icon értékelés:
7.8
Kategória:
Szereplők:
Henry Ian Cusick (Marcus Kane), Christopher Larkin (Monty Green), Adina Porter (Indra), Paige Turco (Dr. Abigail Griffin), Isaiah Washington (Thelonious Jaha), Devon Bostick (Jasper Jordan), Ricky Whittle (Lincoln), Eliza Taylor (Clarke Griffin), Richard Harmon (John Murphy), Bob Morley (Bellamy Blake), Marie Avgeropoulos (Octavia Blake), Sachin Sahel (Dr. Eric Jackson), Sachin Sahel (Jackson), Jarod Joseph (Nathan Miller), Chelsey Reist (Harper McIntyre), Lindsey Morgan (Raven Reyes)
Leírás:
97 évvel ezelőtt nukleáris csapás tizedelte meg az emberiséget. Mindössze az éppen a föld körül keringő űrállomások négyszáz lakója maradt életben. Három generáció született az űrben, de az űrbéli "Bárka" erőforrásai kimerülőben vannak. Közel egy évszázad elteltével az emberiség kénytelen hát visszatérni a Földre. A népesség megmentése érdekében a túlélők száz fiatalkorú bűnözőt küldenek le a felszínre, hogy megtudják, lakható-e az emberiség egykori otthona. A száz számkivetett között van Clarke, a Bárka vezető orvosának tizenéves lánya, Wells, a Bárka kancellárjának fia, Finn, a fenegyerek, és egy testvérpár, Bellamy és Octavia, akik a szigorú törvények miatt mindig szabálykerülőkké válnak, hogy Olivia születésének körülményeit titokban tartsák. A Bárka vezetői - Clarke özvegy anyja, Abby, Jaha, a kancellár és titokzatos helyettese, Kane - nem is sejtik, mi történik odalent a bolygón, mégis nehéz döntéseket kell meghozniuk életről, halálról, és az emberi faj fennmaradásáról. A Földön lévő száz fiatal számára az idegen bolygó titokzatos birodalom, ami az egyik pillanatban varázslatos, a következőben pedig halálos. A száz visszatérőn múlik az emberiség fennmaradása, így hát kénytelenek áthidalni a nézeteltéréseiket, összefogni, és új világot létrehozni a teljesen átalakult Föld ősi, vad, ismeretlen világában.
Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:

5. évad 5. rész

subtitle green mark Megnyitás TV toltsd-fel.xyz Megtekintő link 2018-05-23
subtitle green mark Megnyitás TV vidoza.net Megtekintő link 2018-05-24
subtitle green mark Megnyitás TV openload.co Megtekintő link 2018-05-24
subtitle green mark Megnyitás TV vidlox.me Megtekintő link 2018-05-24
subtitle green mark Megnyitás DVD toltsd-fel.xyz Megtekintő link 2018-05-23
subtitle green mark Megnyitás DVD openload.co Megtekintő link 2018-05-23
subtitle green mark Megnyitás DVD estream.to Megtekintő link 2018-05-23
subtitle green mark Megnyitás DVD upvid.co Megtekintő link 2018-05-23

A visszatérők 5. évad 5. rész online, A visszatérők 5. évad 5. rész letöltés, A visszatérők 5. évad 5. rész online film, A visszatérők 5. évad 5. rész online sorozat, A visszatérők 5. évad 5. rész online nézése, A visszatérők 5. évad 5. rész film letöltés

Hozzászólások

2018-05-11 00:11:50 - tuxuska Szia ! Felirat probléma javítva !

Elnézést a kellemetlenségért.

További szép napot !

2018-05-09 19:57:07 - labtec113 Nincs felirat a linkekhez, nem bántásként csak megjegyeztem.