Lehull az éj

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Meadowland
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
105 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Rendező:
Készítők:
Író:
Szereplők:
John Leguizamo (Pete), Giovanni Ribisi (Tim), Elisabeth Moss (Shannon), Luke Wilson (Phil), Kevin Corrigan (Joe), Mark Feuerstein (Rob), Anna Khaja (Fatimah), Yolonda Ross (Melanie), Nick Sandow (Lt. Garza), Skipp Sudduth (Ted), Merritt Wever (Kelly), Olivia Wilde (Sarah), Ty Simpkins (Adam), Kid Cudi (Jason (as Scott Mescudi)), Kid Cudi (Jason), Eden Duncan-Smith (Alma)
Megtekintések:
79 (58)
Leírás:
Sarah (Olivia Wilde) és Phil (Luke Wilson) házasok, van egy kisfiuk. Miközben autókáznak, megállnak egy benzinkútnál, ahol a gyerek elmegy vécére, majd eltűnik… Egy évvel később kezdődik a tulajdonképpeni cselekmény, ami azt mutatja be, hogyan próbálja a tanárként dolgozó anya és a rendőrként szolgáló apa feldolgozni a helyzetet, hogy a fiuk még mindig nem kerül elő. Vajon mi lesz kettejük tönkrement kapcsolatából és megkerül-e végül az elveszett gyermek?
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Lehull az éj (2015) online, Lehull az éj (2015) letöltés, Lehull az éj (2015) teljes film, Lehull az éj (2015) online film, Lehull az éj (2015) online nézése, Lehull az éj (2015) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.