Jack Reacher: Nincs visszaút

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Jack Reacher: Never Go Back
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
118 perc
imdb_icon értékelés:
6.1
Kategória:
Készítők:
Rendező:
Szereplők:
Tom Cruise (Jack Reacher), Christopher Berry (Onlooker at Diner), Jason Douglas (Sheriff), Aldis Hodge (Espin), Robert Knepper (Gen. Harkness), Holt McCallany (Col. Morgan), Cobie Smulders (Turner), Patrick Heusinger (The Hunter), Judd Lormand (Local Deputy), Hunter Burke (Onlooker at Diner), Madalyn Horcher (Sgt. Leach), Danika Yarosh (Samantha), Marisela Zumbado (Smuggled Woman), Alexandra Lucchesi (Smuggled Woman), Lizeth Hutchings (Smuggled Woman)
Megtekintések:
1,465 (689)
Leírás:
Jack Reacher (Tom Cruise) visszatér a maga sajátos igazságszolgáltatási módszereivel ebben a várva várt folytatásban. Susan Turner hadnagyot (Cobie Smulders), aki Reacher régi nyomozóegységének jelenlegi vezetője, letartóztatják hazaárulásért. Reacher nem kételkedik a nő ártatlanságában, de ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudja, ki kell szabadítania őt a börtönből, és fel kell tárnia egy nagyszabású kormányzati összeesküvést. Az események gyorsan eldurvulnak, és a szökésben lévő páros számára már nem csupán a saját nevük tisztázása a tét, hanem az életük is. A nyomozás során Reacher olyan titokra bukkan, amely örökre megváltoztathatja az életét...

Hozzászólások

2018-12-03 16:02:23 - Karoly1950 Nagyon jó film . Bár sok jelzővel lehetne jellemezni de maradjon csak EGY Bajtársiasság UI : mert ki barátjának vallja társát akkor is hisz ártatlanságában ha minden összeesküszik is ellene !! .

2018-01-22 14:10:55 - badboykiller Ellenőrizve (badboykiller): 2018.01.22.