Csillagközi invázió - Az űr zsoldosai

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1999
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
7.4
Kategória:
creators:
Szereplők:
Clancy Brown (Sgt. Charlie Zim), R. Lee Ermey (Sky Marshall Sanchez), Alexandra Adi (Doctor), Irene Bedard (Gen. Miriam Redwing), Steve Staley (T'Phai), Elizabeth Daily (Pvt. Isabelle 'Dizzy' Flores), David DeLuise (Sgt. Francis Brutto), Bill Fagerbakke (Cpl. Jeff Gossard), Nicholas Guest (Maj. Zander Barcalow), Jamie Hanes (Lt. Jean Razak), Michael Harrington (Lt. Earl Walker), Tish Hicks (Lt. Carmen Ibanez), James Horan (Cpl. Richard 'Doc' LeCroix), Alexander Polinsky (Robert Higgins), Rino Romano (Johnnie Rico), Rider Strong (Carl Jenkins), Thomas Wagner (Commander Marlow)
Megtekintések:
1,922
Leírás:
Az emberiség a túlélésért küzd. Ellenséges szándékú, hatalmas túlerővel érkező idegenek támadták meg az emberek lakta kolóniákat és közelednek a Föld felé. Az ellenük harcba induló fiatal katonák jól képzettek ugyan, de tudják, hogy csak kevés esélyük van a túlélésre. A történet ezekről a bátor, mindent feláldozni képes fiatalokról szól, akik az utolsó mentsvárai az emberiségnek...

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

Hozzászólások

2022-01-28 10:09:53 - ildimate6491 A borító kép az az utolsó filmé! A sorozat több kb. 26 részből állt, de rég volt már anno mikor tv-ben néztem!

2019-09-21 07:55:02 - Daniboy3 Több részes?