Krokodil Dundee

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Crocodile Dundee
Év:
1986
Játékidő:
97 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Készítők:
Rendező:
Szereplők:
Paul Hogan (Michael J. 'Crocodile' Dundee), Maggie Blinco (Ida), Mark Blum (Richard Mason), David Bracks (Burt (Roo Shooter)), Terry Gill (Duffy), David Gulpilil (Neville Bell), Brett Hogan (Peter (Roo Shooter)), Linda Kozlowski (Sue Charlton), John Meillon (Walter Reilly), Steve Rackman (Donk), Ritchie Singer (Con), Gerry Skilton (Nugget), Khristina Totos (Rosita (as Christine Totos)), Peter Turnbull (Trevor), Graham 'Grace' Walker (Angelo)
Megtekintések:
103 (10)
Leírás:
A világszerte nagy sikerrel játszott vígjáték főhőse Mick Dundee kedélyes, és kissé faragatlan krokodilvadász, aki szinte egész életét az ausztráliai őserdőkben töltötte. Ám egy napon felfigyel rá a világ, amikor híre megy, hogy egyik expedíciója során egy krokodil majdnem letépte a fél lábát, ő pedig sebesülten egy teljes héten át vonszolta magát a dzsungelen keresztül segítségért, és csodával határos módon túlélte ezt a kalandot. Sue Carlton, egy vállalkozó szellemű New York-i riporternő elhatározza, hogy felkeresi a hőst és személyesen készít interjút vele. Pénzt és fáradságot nem sajnálva felkutatja Krokodil Dundee-t, hogy együtt - nem kevés kaland árán - rekonstruálják az eseményeket. Ám a sikeren felbuzdulva Sue ráveszi Mick-et, hogy kísérje el őt New Yorkba, ami elképesztő világ egy vadász számára, aki soha nem látott még nagyvárost, és több mint 40 embert egyszerre egy helyen.

Krokodil Dundee (1986) online, Krokodil Dundee (1986) letöltés, Krokodil Dundee (1986) teljes film, Krokodil Dundee (1986) online film, Krokodil Dundee (1986) online nézése, Krokodil Dundee (1986) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.