A minden6ó

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Bruce Almighty
Év:
2003
Játékidő:
101 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Rendező:
Készítők:
Szereplők:
Jennifer Aniston (Grace Connelly), Jim Carrey (Bruce Nolan), Morgan Freeman (God), Sally Kirkland (Anita), Philip Baker Hall (Jack Baylor), Catherine Bell (Susan Ortega), Tony Bennett (Himself), Nora Dunn (Ally Loman), Steve Carell (Evan Baxter (as Steven Carell)), Steve Carell (Evan Baxter), Timothy Di Pri (Bruce's Cameraman (as Timothy DiPri)), Timothy Di Pri (Bruce's Cameraman), Eddie Jemison (Bobby), Mark Kiely (Fred Donohue), Paul Satterfield (Dallas Coleman), Brian Tahash (Bruce's Soundman), Lisa Ann Walter (Debbie)
Megtekintések:
191 (24)
Leírás:
Bruce Nolan (Jim Carrey) népszerű tévébemondó a Channel 7 esti híradójában. Barátnője, Grace (Jennifer Aniston) rajong érte. Mindezek ellenére a férfi örökké elégedetlenkedik sorsával. Egy új műsorhoz keresnek vezetőt, de végül is nem őt választják. Elszabadul a pokol: kirúgatja magát, verekedik és egy nap alatt tönkremegy magánélete is. Istent kezdi el hibáztatni mindezért. Az Úr (Morgan Freeman) megjelenik előtte egy érdekes ember képében és okulásul átadja minden hatalmát a káromló tévésnek. Bruce-nak tetszik a korlátlan hatalom lehetősége és elfogadja az ajánlatot. A városban mindenki hozzá imádkozik és neki mondja el lelke legsötétebb titkait! Bruce megpróbál minden igényt kielégíteni, de hamar rájön, hogy Isten feladata nem is olyan könnyű! Grace elköltözik tőle és Bruce megtapasztalja, hogy sok mindent megváltoztathat, de a szabad akarat ellen nem tehet semmit. Azaz csak őszinte emberként, kemény munkával hódíthatja vissza szerelmét.

A minden6ó (2003) online, A minden6ó (2003) letöltés, A minden6ó (2003) teljes film, A minden6ó (2003) online film, A minden6ó (2003) online nézése, A minden6ó (2003) film letöltés

Hozzászólások

2018-01-21 14:06:02 - badboykiller Ellenőrizve (badboykiller): 2018.01.21.