Friday the 13th: A bosszú

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
95 perc
imdb_icon értékelés:
5.0
Kategória:
Szereplők:
Steve Dash (Sheriff Jason Realotti), C.J. Graham (Elias Voorhees), Tom McLoughlin (Gravekeep Walt), Jenny Porter (Jenny Leaf), Levy Menn (Ace Strucker), Bri Patin (Milla Wiggins), Landon Scruggs Harrar (Cameron Weber), Emily Aron (Claudette), TJ Bowser (News Anchor), Jason Brooks (Jason Voorhees), Diana Prince (Marilyn Evans), Brayden Daher (Barry), Jon A. Ravenholt (Frank Castille), Sanae Loutsis (Ashley Jarvis), Kelly Tappan (Angelica Jarvis), Caleb Ryden (Justin Redgrave), Dan Feldmeier (Dean Tamrock), Drew Tacher (Young Elias Voorhees)
Megtekintések:
1,646
Leírás:
Tommy Jarvis 30 évvel ezelőtt megölte Jason Voorhees-t. A Crystal tó aljára láncolta, de 30 évvel később új, rejtélyes erő lépett be a közösségbe. (Péntek 13. 6-dik rész után játszódik) A történet azzal kezdődik, hogy Elias Voorhees, Jason apja visszatér a Crystal táborba, amit egy gyilkosságsorozat követ. Miután Angelica Jarvis, Tommy lánya meghallotta a legfrissebb gyilkosságokról szóló híreket és hogy apja eltűnt, az ő feladata lesz, hogy apját megtalálja, és Jason Voorhees-t is elpusztítsa.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
HD/ENG
green mark Friday the 13th Vengeance 2019 720p HUNSUB 700.85 MB 2023-08-05
10:47:11
Elérhető megtekintő linkek: 1

Hozzászólások

2019-11-21 22:13:16 - syles 1 opensubtitler01@
1. Látom mindent pénzben mérsz. Szerintem senkit nem érdekel,hogy mennyiből készül egy film - ez legyen az alkotók dolga, hogy megéri e nekik.Kihozták, tehát vállaltan mérlegre tették, és sz@r lett.
2. Valóban, a könyv később jött ki, ezt benéztem.
3. Egy franchise nevével könnyű függetlenkedni. Sok egybites horror-rajongó (pl. Kripton92) azt is végignézné egy franchise nevével fémjelezve, ha egy vadkamera közepes minőségű fekete-fehér képét bámulhatná.
4. Ismét a pénz. Ezzel együtt az eredeti szériában az imdb szépen csökken részről-részre 7 közeli értékről 4 alá. Szerintem ez mélyrepülés.

2019-11-10 21:18:48 - 3 1 Kedves nem normális ember, aki kérdezett így a válasz adatik mert ön lusta gondolkodni: Az ikonikus horror karakterei-ről végtelen bőrt lehet lehúzni,ezért nevezik ikonikus karakternek őket ! Például, Freddy Krueger az Elm utcáról vagy a michael myers a Halloween-ból. Itt van Vorhees a Péntek 13-ból. Ott van Annabelle a baba. Ott van Chucky szintén a gyerek baba. Ott van a híres Ash!!! Ezek a karakterek olyan jól megformáltak és nézők által megkedveltek, hogy örök klasszikusokká váltak és a rajongói tábor megköveteli a folyamatos folytatást,hogy kedvenc gyilkosukat láthassák újra. A Péntek 13 legelső filmje, akkora siker volt, hogy 1980-ban a Star Wars a BIrodalom visszavág bevételét is megdöntötte és így nyertes lett. Így ezekkel a horror karakterekkel mindig is lesznek folytatások,attól, hogy valaki hülyeségnek tartja. De ez a film egyébként csak egy rajongók által készített film szóval nagy dolgot miért is várna bárki? Habár fogalmam sincs, hogy ha Bruce Campbell (Ash vs evil sorozat és egykori film főszereplője) befejezi pálya futását, akkor mi történik mert ezt a szerepet más képtelen eljátszani ilyen tökéletesen.

2019-11-09 06:15:43 - opensubtitler01 4 1 Hú, azért sokak fejében nem tiszta a kép...

1. Ez egy fan-film. Tehát 50ezer dollárból hozták ki, és így is veri a mai pg13 horrornak nevezett filmeket, amik 30-50 millióból készülnek, mint slender-man, bye-bye man, apáca stb... Ez ugye R besorolást kapott brutális és véres erőszak, szexualitás, profanitás és intenzív jelenetek miatt!

2. Milyen könyvből készült az eredeti Friday the 13th? Nem könyvből készült!

3. Ez a jövő! A független, amatőr filmesek kezdenek ébredni és bevállalni feature filmeket a short-ok helyett. És jól is megy nekik! Ez a film a kategóriájában 9/10 (független horrorfilm, kis költségvetésből) de ha általánosan hasonlítom, akkor is simán 6/10 és bőven jobb, mint némelyik "hivatalos" Friday 13th film.

4. Milyen mélyrepülés az első rész után? A második film meg 20x-ozta a gyártási költségét bevételben!!!! Ez olyan, mintha ma pl egy marvel film 10 milliárd dollárt termelne (átszámítva). A harmadik rész meg 25x-özte a gyártási költségét és a Poltergeist mögött a legjövedelmezőbb horror lett abban az évben! De nyilván te jobban tudod! A negyedik rész 15x-özte a gyártási költséget és szintén brutális bevételt hozott! Szóval én nem igazán látom a zuhanórepülést!

2019-11-08 21:47:10 - syles 4 5 Hány bőrt lehet/kell még lehúzni erről a szerencsétlen Péntek 13-ról? Az első rész klasszikus,
de az is csak a könyv miatt, amiből készült, a további részek pedig erőteljes zuhanórepülést produkálnak.

2019-10-13 16:09:48 - iphone11 8 3 Egyáltalán nem.Elég jó lett.Mielőtt leszólod nézd meg.