Papírvárosok

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Paper Towns
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
109 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Rendező:
Szereplők:
Cara Buono (Mrs. Jacobsen), Tom Hillmann (Mr. Spiegelman), Nat Wolff (Quentin), Susan Macke Miller (Mrs. Spiegelman), Griffin Freeman (Jase), Jaz Sinclair (Angela), Austin Abrams (Ben), Josiah Cerio (Young Quentin), Halston Sage (Lacey), Caitlin Carver (Becca), Cara Delevingne (Margo), RJ Shearer (Chuck), Meg Crosbie (Ruthie Spiegelman), Hannah Alligood (Young Margo), Justice Smith (Radar)
Megtekintések:
442 (190)
Leírás:
Ki nem volt még szerelmes a szomszéd lányba? Quentin (Nat Wolff) óvodás kora óta odavan a környékükön lakó csajért, és természetesnek veszi, hogy ő tudomást sem vesz róla. Ezért lepődik meg igazán, amikor Margo (Cara Delevingne) egy éjjel bemászik a szobájába - méghozzá teljes nindzsa felszerelésben. Q és M együtt vág neki az éjszakának, hogy bosszút álljanak mindazokon, akik bántották őket. Nyomukban kompromittáló fényképek, vazelinnel bekent kilincsek és leborotvált szemöldökök maradnak. Valamint mindenütt egy nagy, falra festett M betű. Ezzel az éjszakával kezdődik egy gimis srác életének legnagyobb kalandja. Sok izgalom, félelem, váratlan tapasztalat és nagy öröm fér bele a történetbe: az átlagos fiú próbál megszokni, megszeretni majd megmenteni egy nagyon különleges lányt.

Hozzászólások

2019-06-06 20:50:52 - SlevinKelevra Köszönöm a feltöltést.

2019-03-06 15:15:39 - Katina Tizenévesekről szól a film, de ajánlom a felnőtteknek is. A kellemes hangulat mellett mondanivalója is van.