A királynő kutyája

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Queen's Corgi
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Tom Courtenay (The Duke Of Edinburgh (voice)), Jon Culshaw (Trump (voice)), Kulvinder Ghir (Sanjay (voice)), Sarah Hadland (Mitzy (voice)), Matt Lucas (Charlie (voice)), Colin McFarlane (Chief (voice)), Anthony Skordi (Nelson (voice)), Sheridan Smith (Wanda (voice)), Debra Stephenson (Melania (voice)), Nina Wadia (Patmore (voice)), Julie Walters (The Queen (voice)), Iain McKee (Jack (voice)), Timothy Christian Jansen (Benjamin (voice)), Camila Rhodes (Vet), Jack Whitehall (Rex (voice)), Jamal Fahim (Dodgey Dog (voice)), Nicole Moorea Sherman (Little Girl)
Megtekintések:
1,388 (1,037)
Leírás:
A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel és a nagy szerelem is rátalál. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Talán még soha nem volt olyan uralkodó a történelemben, aki annyira rajongott volna a corgikért, mint II. Erzsébet. A brit királynő számos alkalommal jelent meg hűséges ebei társaságában, és bár a való életben a 14. generáció utolsó corgija, Willow tavaly elpusztult, II. Erzsébet corgik iránti szeretetéhez és odaadásához nem férhet kétség. A Lionsgate filmstúdió alkotóit megihlette a brit királynő corgi-szeretete, így ebben a tüneményes családi animációs filmben beleshetünk egy királyi kis kedvenc zűrös életébe.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

A királynő kutyája (2019) online, A királynő kutyája (2019) letöltés, A királynő kutyája (2019) teljes film, A királynő kutyája (2019) online film, A királynő kutyája (2019) online nézése, A királynő kutyája (2019) film letöltés

Hozzászólások

2019-03-14 22:03:18 - iphone11 Link?