Pofa be!

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Tais-toi!
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2003
Játékidő:
85 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Gérard Depardieu (Quentin), Jean Reno (Ruby), Richard Berry (Vernet), Leonor Varela (Katia / Sandra), Michel Aumont (Nosberg), Loic Brabant (Jambier (as Loïc Brabant)), André Dussollier (Le psychiatre prison), Laurent Gamelon (Mauricet), Edgar Givry (Visinet), Ticky Holgado (Martineau), Jean-Pierre Malo (Vogel), Vincent Moscato (Raffi), Jean-Michel Noirey (Lambert), Aurélien Recoing (Rocco), Arnaud Cassand (Bourgoin)
Megtekintések:
314 (139)
Leírás:
Miután Ruby (Jean Reno), a filozófikus lelkületű gengszter sikerrel elrejtette hatalmas zsákmányát, rács mögé kerül. A börtönben csak egyetlen dolog jár a fejében, hogy bosszút álljon a férfin, aki megölte a nőt, akit szeretett. Quentinnak (Gérard Depardieu) nagyon kevés dolog jár a fejében, de azért ahhoz elég, hogy nagyon kedves legyen és roppant bőbeszédű. Egyik cellából a másikba vándorol, mivel fogolytársai nem tudják elviselni a szószátyár óriás szakadatlan szövegelését. Végül Ruby mellé teszik, a mellé a gengszter mellé, aki némasági fogadalmat tett. Quentin úgy véli, végre érdeklődő hallgatóságra talált, így megállás nélkül beszél szótlan cellatársához, és azt is eldönti, hogy Ruby a legjobb barátja, és mindig, mindenben vele marad.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló
Hozzászólások

2018-12-31 19:43:54 - bedeistvanbenjamin Nem véletlenül nem építenek hülyék házát,felemésztené az építőanyag készletet.Mekkora igazság van benne valójában is. 10/10

2018-02-01 23:46:31 - badboykiller Ellenőrizve (badboykiller): 2018.02.01.