Mezítlábas szerelem

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Barfuss
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2005
Játékidő:
118 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Til Schweiger (Nick Keller), Florian Fitz (Beamter), Michael Gwisdek (Bahnangestellter), Eric Judor (Freier), Mark Keller (Ehrmann), Gerit Kling (Bordsteinschwalbe), Imogen Kogge (Dr. Blöchinger), Janine Kunze (Sarah Sommer), Michael Mendl (Heinrich Keller), Alexandra Neldel (Janine), Paula Paul (Schwester Dorothee), Nadja Tiller (Frau Keller), Steffen Wink (Viktor Keller), Johanna Wokalek (Leila), Metin Ilica (Zugschaffner)
Megtekintések:
101 (81)
Leírás:
Négy év börtön után Nick bármilyen munkát elfogadna, csak hogy rendbe tegye az életét és bebizonyítsa gazdag szüleinek, hogy képes egyedül is boldogulni. Egy ideggyógyintézetben kezd dolgozni takarítóként. A munka ugyan nem válik be, de Nick megmenti az egyik gondozott, a 19 éves Leila életét. A lány ettől kezdve árnyékként követi Nicket. Hamarosan megszöknek a klinikáról és három napot töltenek együtt. A fiú élni tanítja a külvilágtól eddig elzárt Leilát, akinek betegségét az okozta, hogy az anyja haláláig fogva tartotta őt a házukban. Mikor közelebb kerülnek egymáshoz, Nick megpróbál elmenekülni a lehetetlennek látszó kapcsolatból, de rájön, hogy életének egyetlen esélye Leila.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Mezítlábas szerelem (2005) online, Mezítlábas szerelem (2005) letöltés, Mezítlábas szerelem (2005) teljes film, Mezítlábas szerelem (2005) online film, Mezítlábas szerelem (2005) online nézése, Mezítlábas szerelem (2005) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.