Én vagyok az éjszaka 1. évad 6. rész

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Készítő(k):
Szereplők:
Connie Nielsen (Corinna Hodel), Golden Brooks (Jimmy Lee), Arlen Escarpeta (Xander), Lucy Jenner (Lilly), Ebony Jo-Ann (Big Momma), Jefferson Mays (George Hodel), Leland Orser (Peter Sullivan), Jay Paulson (Ohls), Dylan Smith (Sepp), Yul Vazquez (Billis), Devon Bostick (Tommy), Chris Pine (Jay Singletary), India Eisley (Fauna Hodel), Theo Marshall (Detective Cuddy), Shoniqua Shandai (Tina), Monique A. Green (Nina), Astro (Nero), Justin Cornwell (Terrence Shye)
Megtekintések:
2,380
Leírás:
Fauna Hodel egy fiatal lány Reno külvárosából. A lány megtudja, hogy születésekor örökbe adták, ám azt nem, hogy pontosan honnan származik. Egy nap viszont olyan felfedezést tesz, ami miatt mindent meg kell kérdőjeleznie, amit eddig tud. Nyomoznia kezd saját múltja után, így találkozik össze a megtört újságíróval, akit nem hagy nyugodni az egyik sztorija, ami tökéletesen tönkretette. Ketten erednek a nyomok és a titkok után, amik egyre közelebb viszik őket Dr George Hodelhez, a hírhedt nőgyógyászhoz, akinek sokkal több lehet a rovásán, mint elsőre tűnik. A sorozat megtörtént események alapján készült.

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

Hozzászólások

2020-02-28 14:17:48 - mrv 1 A csajszi részről részre egyre jobban néz ki.
A történetet nézve voltak furcsaságok (pl. világító lámpákkal szállt ki a kocsiból, majd 2-3 perccel később, amikor visszament, már le volt kapcsolva), a részek végén levő képeknek túl sok értelmük nem volt a történetet tekintve, max hogy hasonlították a valós történethez.
Bár nem volt túl fordulatos és a 20-30 fős magyar szinkron gárdának köszönhetően a "rossz" már az első részben beazonosítható volt a hangjáról. 1x nézhető már csak a korhű dolgok miatt is, aki szeret nosztalgiázni, de a nő, aki minden válasz elől kitér, mert ő a "nagy nő" számomra nagyon unszimpatikus volt és még finoman fejeztem ki magam.

2019-04-29 10:26:53 - Mokuspofi NAGYON TETSZIK!