Bizsergés

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Crush
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2001
Játékidő:
108 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Andie MacDowell (Kate), Imelda Staunton (Janine), Andrew Bicknell (Mr Yacht), Roger Booth (Hearty Governor), Christian Burgess (Kate's Frenchman), Richenda Carey (Lady Governor), Anna Chancellor (Molly), Josh Cole (Young Police Constable), Derek Deadman (Little Crematorium Man), Kenny Doughty (Jed), Jeremy Gittins (Mr Horse), Louis Hammond (Mr Sensitive), Caroline Holdaway (Pam), Bill Paterson (Gerald), Morris Perry (Bishop), Joe Roberts (Brendan), Timothy Walker (Mr Bundesbank), Gary Powell (Sergeant)
Megtekintések:
307
Leírás:
Hetente egyszer találkozik három nő: mindig sok gint isznak, édességet esznek, dohányoznak és a szexuális életükről beszélgetnek. Arról, hogy miért nincs, ha van, miért ilyen ócska, és ha már az ócska is jó volna, akkor miért nincs mégse. Ám e kedélyes beszélgetések váratlan véget érnek: Kate ugyanis egy temetésen szemezni kezd a helyi templom orgonistájával, egy alig nagykorú sráccal, és a gyászoló gyülekezet még bőven ontja a könnyeit, amikor ők már a közeli temetőben, egy sírkő mögött sokkal vidámabb dolgokkal foglalkoznak. Azonban egy kis angol faluban meglehetősen nehéz titokban tartani, hogy az iskola igazgatónője elcsábította egy volt tanítványát. Ha pedig úgy döntenek, hogy kapcsolatukat vállalják a világ előtt, az még több váratlan fordulathoz és botrányhoz vezet.

Elérhető megtekintő linkek: 1

Hozzászólások

2019-07-03 16:35:08 - Mokuspofi Csodálatos Imádtam!!!!

2019-01-11 21:54:59 - Angie89 Imádom ezt a filmet. Vidám, szomorú, romantikus, álmodoztató. Igazi szingli lányoknak való film. Köszi a feltöltést!!! :)