Nightflyers - Gyilkos űrhajó 1. évad 10. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Nightflyers
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
5.9
Kategória:
Készítő(k):
Szereplők:
Gretchen Mol (Dr. Agatha Matheson), Gwynne McElveen (Tobis), Brían F. O'Byrne (Auggie), Miranda Raison (Tessia), Phillip Rhys Chaudhary (Murphy), Angus Sampson (Rowan), Josette Simon (Cynthia Eris), Sonja Nedovic (Nav Team Member), Maya Eshet (Lommie), Youssef Kerkour (Hartley Suczek), Zoë Tapper (Joy D'Branin), Aoibhinn McGinnity (Willa), Eoin Macken (Karl D'Branin), David Ajala (Roy Eris), Jodie Turner-Smith (Melantha Jhirl), Sam Strike (Thale), Bronte Carmichael (Skye D'Branin), Brielle Olaleye (Young Cynthia)
Megtekintések:
2,843
Leírás:
Néhány tudós útra kel a Nightflyer nevű űrhajón, hogy idegen élet után kutasson a galaxis legtávolabbi csücskében. Ám hamarosan megmagyarázhatatlan és erőszakos események veszik kezdetüket, és a csapat tagjai egyre kevésb bíznak egymásban.

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

Hozzászólások

2021-05-30 14:58:36 - Gyulus78 köszönöm,nagyon jó sorozat,ajánlom mindenkinek!!!!

2021-03-12 09:00:04 - Meet2Domain Megnéztem a 7. rész végéig, aztán töröltem az egészet. Nagy káosz, történnek események, elkezdenek szálakat, amiket aztán egy rész után simán eldobnak. A másik (személyes) bajom az volt, hogy nagyon elment pszicho horror irányába, aminek nem vagyok túl nagy híve. Ha valaki szereti a Halálhajó (Event Horizon) féle sci-fi horrort, az még ne örüljön, mert ez a nyomába sem ér. Vannak értékelhető momentumok a sorozatban, de összességében ezeket elnyomja az összecsapott rendezés.

2021-03-04 16:32:09 - Meet2Domain Borító szerint George Raymond Richard Martin 1985-ös Nightflyers című gyűjteményéből készült. Sok egyéb között ő a szerzője a Tűz és jég dala regénysorozatnak, aminek része a Trónok harca is, szóval a történet nem kispályástól származik. Viszont az IMDB 5,9 egy sorozathoz kevés, a nézettségi adatok is eléggé siralmasak voltak, a Sy Fy ilyenkor gondolkodás nélkül eldobja, ahogyan azt a rengeteg befejezetlen, elkaszált sorozatból látjuk.
Én simán belevágok, megnézem, aztán legfeljebb a kasza miatt dühöngők táborát erősítem...

2019-08-15 19:00:24 - Christofer Volt szerencsém látni mind a 10 részt messze a legjobb sci-fi sorozat amit valaha láttam végig feszült fordulatos és nem sajnálják belöle a kemény részeket se , szép befejezés bár sokmindent a nézö fantáziájára biztak.Sajnálom ,hogy ekaszálták és cs 1 évad készült belöle. A müfajon belül ABSOLUTE TOP

2018-12-27 12:04:34 - Onomeusz Felkerul az 1. evad tobbi resze is valamikor?