A szellemváros rejtélye

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Disappearance
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2002
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
5.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Susan Dey (Patty Henley), Harry Hamlin (Jim Henley), Jamie Croft (Ethan), Victoria Dixon-Whittle (Lisa), Jeremy Kewley (Deputy), Jer Adrianne Lelliott (Matt Henley), Roger Newcombe (Lester), Dominic Pedlar (Bill the Cook), Charlotte Rose (Rachel), Basia A'Hern (Kate Henley), Paul Reichstein (Brian), Christopher James Taylor (Steve), Ian Boyce (Old Man), Clive Cunningham (Biker #2), Annie Carter (Tammy), Rob MacPherson (Assistant Deputy), Nikki Fort (Ice Cream Waitress), Claude Revi (Biker #1)
Megtekintések:
1,570
Leírás:
Jim Henley (Harry Hamlin) szokásos vakációra indul fiaival. A fiúk kérésére felkeresnek egy legendás szellemvárost a sivatag közepén, ahol több mint ötven évvel ezelőtt egyik pillanatról a másikra megállt az élet, a lakók pedig nyomtalanul eltűntek. A nyomasztó helyet bizarr üzenetek teszik félelmetessé, ezért a család úgy dönt, mielőbb eltűnik a környékről. Csakhogy a motor nem indul, a telefon nem működik és vészesen közeledik az éjszaka, ami pokoli élményeket ígér.

Elérhető megtekintő linkek: 22

Hozzászólások

2022-05-02 11:44:40 - Mokuspofi Szuper volt

2019-08-12 19:51:03 - Acid Azt kell mondjam egész jó bár a SPOILER vége kicsit Nekem erőltetett.

Ebből a jó kis storyból ami ráadásul igaz is félig meddig csinálhatnának már valami jó kis horror sorozatot. Bőven van még benne szikra. Ugye Amerikai atomrobbantások és hidrogén következményei