A bűnös

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Guilty
Év:
2018
Játékidő:
85 perc
imdb_icon értékelés:
7.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Laura Bro (Journalist (voice)), Jakob Cedergren (Asger Holm), Morten Suurballe (Mand på Skælbækgade (voice)), Morten Thunbo (Alarmoperatør #1), Jacob Lohmann (Bo (voice) (as Jacob Hauberg Lohmann)), Omar Shargawi (Rashid (voice)), Peter Christoffersen (Politiassistent i hus (voice)), Nicolai Wendelboe (Politiassistent i bil (voice)), Jeanette Lindbæk (Vagtleder Nordsjælland (voice)), Simon Bennebjerg (Junkie (voice)), Johan Olsen (Michael (voice)), Jessica Dinnage (Iben (voice)), Katinka Evers-Jahnsen (Mathilde (voice)), Guuled Abdi Youssef (Mand ved natklub (voice)), Caroline Løppke (Fuld kvinde (voice))
Megtekintések:
11,428 (2,272)
Leírás:
A készenléti diszpécser, felfüggesztett rendőr, Asger Holm egy nő segélyhívását fogadja, akiről hamarosan kiderül, hogy elrabolták. Amikor a hívás hirtelen megszakad, elkezdődik a hajsza az emberrabló után. A hívás az egyetlen nyom, amin elindulhat a hatóság, a diszpécser pedig személyes küldetésének tekinti, hogy az ügy végére járjon. A férfi a veszélyben lévő nő kiszabadításáért versenyt fut az idővel, de hamarosan rájön, hogy egy sokkal súlyosabb bűncselekmény áll az ügy hátterében. ----------------------------------------------------------- A bűnös az év egyik legnagyobb meglepetéssikere, amely közönségdíjat kapott mások mellett a Sundance Filmfesztiválon és az ‘A’ kategóriás Rotterdami Nemzetközi Filmfesztiválon is. A film Rotterdamban az ifjúsági zsűri díját is megkapta, bejárta a világ filmfesztiváljait, ahol számos további elismerést kapott. A film Gustav Möller játékfilm rendezői bemutatkozása. A film világpremierje a Sundance Filmfesztivál versenyprogramjában volt (World Cinema).

A bűnös (2018) online, A bűnös (2018) letöltés, A bűnös (2018) teljes film, A bűnös (2018) online film, A bűnös (2018) online nézése, A bűnös (2018) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.