A Hangya és a Darázs

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Ant-Man and the Wasp
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
118 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Michael Douglas (Dr. Hank Pym), Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne / Wasp), Laurence Fishburne (Dr. Bill Foster), Bobby Cannavale (Paxton), Walton Goggins (Sonny Burch), Judy Greer (Maggie), Michael Peña (Luis), Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man), Randall Park (Jimmy Woo), Evangeline Lilly (Hope Van Dyne / Wasp), T.I. (Dave (as Tip 'T.I.' Harris)), Divian Ladwa (Uzman), David Dastmalchian (Kurt), Hannah John-Kamen (Ava / Ghost), Abby Ryder Fortson (Cassie)
Megtekintések:
36,246 (5,104)
Leírás:
A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

A Hangya és a Darázs (2018) online, A Hangya és a Darázs (2018) letöltés, A Hangya és a Darázs (2018) teljes film, A Hangya és a Darázs (2018) online film, A Hangya és a Darázs (2018) online nézése, A Hangya és a Darázs (2018) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.