Mondj egy mesét 1. évad 1. rész

Beágyazott videó
cover
Év:
2018
Játékidő:
52 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Készítők:
Szereplők:
Kim Cattrall (Colleen), Sam Jaeger (Tim Sherman), Dorian Missick (Sam), Paul Wesley (Eddie), Dania Ramirez (Hannah), James Martinez (Detective Olsen), Zabryna Guevara (), Zabryna Guevara (Renee Garcia), Michael Raymond-James (Mitch Longo), Tonya Glanz (Shelley), Sterling Knight (), James Wolk (Jordan Evans), Chris Brochu (), Dan Amboyer (Blake), Austin Butler (), Danielle Campbell (Kayla Sherman), Rarmian Newton (Ethan Davies), Kurt Yaeger (Terry), Billy Magnussen (Nick), Davi Santos (Gabe), Lindsay Pearce (), Paulina Singer (Laney)
Megtekintések:
816 (93)
Leírás:
A spanyol alapra épülő sorozat a világ legismertebb meséit gondolja újra. A három kismalac, Piroska és a farkas, illetve Jancsi és Juliska története elevenedik meg a mai New Yorkban, szerelemmel, bosszúval és gyilkossággal fűszerezve. Régi-új fába vágta fejszéjét Kevin Williamson, a Sikoly-filmek és sorozat, valamint a Vámpírnaplók széria producere. A spanyol formátumra épülő új sorozatában a világ legismertebb, legkedveltebb meséit gondolja újra. Az első évadban – többek között a három kismalac, Piroska és a farkas, illetve Jancsi és Juliska története elevenedik meg a mai New Yorkban, szerelemmel és csalódással, bosszúval és gyilkossággal fűszerezve. A szereplők között ott van James Wolk, Paul Wesley és Kim Cattrall.
Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

1. évad 1. rész

subtitle green mark Megnyitás DVD toltsd-fel.xyz Megtekintő link 2018-11-08
subtitle green mark Megnyitás DVD vidlox.me Megtekintő link 2018-11-09
subtitle green mark Megnyitás DVD openload.co Megtekintő link 2018-11-09

Mondj egy mesét 1. évad 1. rész online, Mondj egy mesét 1. évad 1. rész letöltés, Mondj egy mesét 1. évad 1. rész online film, Mondj egy mesét 1. évad 1. rész online sorozat, Mondj egy mesét 1. évad 1. rész online nézése, Mondj egy mesét 1. évad 1. rész film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.