Pappa pia

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
105 perc
imdb_icon értékelés:
6.0
Kategória:
Rendező:
Író:
Szereplők:
Feró Nagy (Papi), Gábor Reviczky (Csavargó), Zoltán Rátóti (Papp), András Stohl (Wizy), Kati Zsurzs (Auntie Pancsi), Tamás Szabó Kimmel (Tomi), Máté Novkov (Ádám), Vivianne Bánovits (Szandi), Bernadett Ostorhazi (Mara), Klári Tolnai (Kitty), Vera Kováts (Zita), András Mózes (Tibó), David Z. Miller (Peti), Krisztián Károlyi (Manó), Dénes Kocsis (Robi)
Megtekintések:
4,828 (992)
Leírás:
Legyőzheti Dávid Góliátot? Állítólag igen, de aki biztosra megy, inkább ellene fogadjon. A kicsi és gyenge és pénztelen többnyire alulmarad, amikor szembeszáll valakivel, aki gazdagabb és hatalmasabb - és néhány nagyra nőtt, kopaszra borotvált alkalmazottja kíséri mindenhova. Papi (Nagy Feró) a világ legkedvesebb nyugdíjas linkje, aki mindenkinek tartozik és csak a jókedvét ajánlhatja törlesztés helyett. Már laknia sincs hol, egy lepukkant Duna-parti csónakházban húzza meg magát. Ám szomszédja, egy menő szuperdiszkó tulajdonosa, Wizy (Stohl András) most ezt is elvenné tőle, hogy valami csilivili buliplázát építtessen a parton. Az öreg nem esik kétségbe, de fogalma sincs, mit csináljon, úgyhogy a bonyolultabb megoldást választja: segítséget kér az unokájától, Tomitól (Szabó Kimmel Tamás). A srác legalább olyan link, mint a nagyapja, viszont sokkal sármosabb - és habozás nélkül hívja a haverjait. A pesti vagányok, bohémek és egyéb szélfútta figurák tarkabarka csapata szembeszáll Wizy zsoldosaival meg bombázó, de jéghideg alvezérével, és megkísérli a lehetetlent: a csónakházból átmenetileg romkocsmát varázsolnak, hogy összegyűjtsék a túléléshez szükséges összeget. A kedvük jó, az esélyeik rosszak - de ha egy romantikus vígjátékban mindenki zenész és/vagy szerelmes, akkor bármi megtörténhet. És addig is szól néhány ismerős, mégis egészen átalakult sláger...
Hirdetés - sFilm.hu ajánló
Hozzászólások

2019-02-23 02:25:36 - SamTaylor Ez a hányadék csak nosztalgiára jó, mert gyerekkoromban voltak ilyen szar magyar filmek.

2018-10-10 07:43:13 - Tenkeskapitanya Tipikus nagy kupac fekália Magyar film. Régen volt már amikor igazi értékes MAGYAR filmek és nem ilyen pöcegödörbe való dolgok készültek mint ez a vonyítással teli zs kategóriás pappa pia is. 10/0 amit érdemel! Aki szereti az unalmas,trágár,sztorimentes,rengeteg vonyítással teli dolgokat azoknak való ez.

2018-10-09 10:28:08 - csoky85 Valóban katasztrófa! De a feltöltést köszi!

2018-10-02 21:22:23 - klacika Szerintem meg nem kicsit sz@r ez a film, hanem nagyon!!!!!!!

2018-10-01 17:36:18 - ricsicsi Szuper kis magyar musical,könnyed,vidám szórakozás!Nekem tetszett!Köszönjük szépen!Jó lenne a Salamon király kalandjai is!

2018-10-01 02:08:02 - kreaofficial BIG THX!! :)