A sötétség serege

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Army of Darkness
Év:
1992
Játékidő:
81 perc
imdb_icon értékelés:
7.6
Kategória:
Szereplők:
Bridget Fonda (Linda), Ian Abercrombie (Wiseman), Embeth Davidtz (Sheila), Ted Raimi (Cowardly Warrior (as Theodore Raimi)), Deke Anderson (Mini-Ash #1), Billy Bryan (Pit Bitch), Bruce Campbell (Ash), Marcus Gilbert (Lord Arthur), Shiva Gordon (Pit Deadite #1), Richard Grove (Duke Henry the Red), Timothy Patrick Quill (Blacksmith), Michael Earl Reid (Gold Tooth), Sara Shearer (Old Woman), Patricia Tallman (Possessed Witch), Bruce Thomas (Mini-Ash #2)
Megtekintések:
311 (32)
Leírás:
Ash az elátkozott erdőben végigszenvedett napok után - amelynek során saját maga ellen fordult jobbkezét kénytelen volt saját maga levágni - semmi másra nem vágyik, csak egy kis nyugalomra. Egy titokzatos könyv mágikus ereje azonban kocsijával és kézfeje helyére szerelt láncfűrészével együtt visszarepíti a középkorba. Nem marad túl sok ideje, hogy összeszedje magát, mivel egy századnyi lovas fogságába esik, egy várba hurcolják és másodpercek alatt halálra ítélik, majd egy kútba vetik. A sötét, nyirkos veremben azonban nincs egyedül - a kút rút, nyirkos, nedvedző, nyálkás szörnyetege már kinyújtotta felé a csápját. Most jön csak igazán jól a láncfűrész! Miután végzett a szörnyeteggel, szabadon távozhatna, ha tudná az időutazás módját. A vár varázslója szerint csak egy módon juthat vissza a saját korába: ha megszerzi a varázskönyvet, amelyet csontvázak sötét serege véd.
Elérhető megtekintő linkek: 5
subtitle green mark Megnyitás DVD openload.co Megtekintő link 2018-07-11
subtitle green mark Megnyitás DVD estream.to Megtekintő link 2018-07-11
subtitle green mark Megnyitás DVD vidlox.me Megtekintő link 2018-07-11
subtitle green mark Megnyitás DVD vidzi.tv Megtekintő link 2018-07-11
subtitle green mark Megnyitás DVD vidoza.net Megtekintő link 2018-07-11

A sötétség serege (1992) online, A sötétség serege (1992) letöltés, A sötétség serege (1992) teljes film, A sötétség serege (1992) online film, A sötétség serege (1992) online nézése, A sötétség serege (1992) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.