Gombos Jim és Lukács, a masiniszta

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Jim Button and Luke the Engine Driver
Év:
2018
Játékidő:
105 perc
imdb_icon értékelés:
6.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Shirley MacLaine (Mrs. Grindtooth (voice)), Henning Baum (Lukas), Paul Courtenay Hyu (Wise Man IV), Tadashi Endo (Wise Man I), Annette Frier (Frau Waas), Thomas Fritsch (Erzähler (voice)), Michael Herbig (Nepumuk (voice)), Christoph Maria Herbst (Herr Ärmel), Rick Kavanian (Die Wilde 13), Uwe Ochsenknecht (König Alfons), Milan Peschel (Tur Tur), Hon Ping Tang (Guard Lieutenant), Darryl Quon (Langer Bonze), Judy Winter (Frau Mahlzahn (voice)), Ozzie Yue (Pi Pa Po), Volker Michalowski (Postbote), Andy Cheung (Wise Man III), Kao Chenmin (Kaiser von Mandala), Leighanne Esperanzate (Prinzessin Li Si), Solomon Gordon (Jim Knopf), Eden Gough (Ping Pong)
Megtekintések:
369 (40)
Leírás:
Gyöngyélet Földje a világ egyik legcsodálatosabb szigetországa. Békességben élnek itt az emberek, már az a néhány, aki elfér rajta. Gyöngyélet Földje ugyanis olyan kicsi, hogy királyának, Háromnegyedtizenkettedik Alfonznak nagy gondot okoz az esetleges túlnépesedés. Egy napon egy fekete bőrű kisfiú érkezik a szigetre, s ezzel a lakosok száma az eddigi négyről ötre emelkedik! Bonyodalmak sora veszi kezdetét, végül Lukács, a masiniszta hű mozdonyával, Emmával és kis barátjával, a Gombos Jimnek elkeresztelt kisfiúval elhagyja a szigetet, hogy életük kalandja vegye kezdetét. Michael Ende, a Végtelen történet és a Momo világhírű írójának ünnepelt meseregénye az árva kisfiúról és mozdonyvezető barátjáról a hatvanas évek legsikeresebb német gyerekkönyve lett, de a mai napig semmit sem vesztett varázsából. A könyvet számos nyelvre lefordították, a mesekönyvek és a rajzfilmváltozat Magyarországra is eljutott és nagy sikert aratott. A film rendezője, Dennis Gansel olyan sikerfilmeket készített már, mint a Csajok a csúcson, a Napola - a Führer elit csapata, A hullám, és A mestergyilkos: Feltámadás.
Elérhető megtekintő linkek: 5
subtitle green mark Megnyitás CAM estream.to Megtekintő link 2018-07-02
subtitle green mark Megnyitás CAM vidlox.me Megtekintő link 2018-07-02
subtitle green mark Megnyitás CAM openload.co Megtekintő link 2018-07-02
subtitle green mark Megnyitás CAM vidoza.net Megtekintő link 2018-07-02
subtitle green mark Megnyitás CAM vidzi.tv Megtekintő link 2018-07-02

Gombos Jim és Lukács, a masiniszta (2018) online, Gombos Jim és Lukács, a masiniszta (2018) letöltés, Gombos Jim és Lukács, a masiniszta (2018) teljes film, Gombos Jim és Lukács, a masiniszta (2018) online film, Gombos Jim és Lukács, a masiniszta (2018) online nézése, Gombos Jim és Lukács, a masiniszta (2018) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.