Derült égből család

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Momo
Év:
2017
Játékidő:
85 perc
imdb_icon értékelés:
4.6
Kategória:
Szereplők:
Christian Clavier (André Prioux), Pascale Arbillot (Sarah), Dominique Baeyens (Stéphanie), Catherine Frot (Laurence Prioux), Bruno Georis (Le vétérinaire), Hervé Pierre (Jean-François, le médecin), Jeanne Rosa (La policière), Benoît Tachoires (Le responsable sécurité), Sébastien Thiery (Patrick Priout), Frederic Etherlinck (Le médecin maternité (as Fred Etherlinck)), Claudine Vincent (Jacqueline Paparopoulos), Marie Colapietro (La serveuse), Eric Larcin (Le client supermarché), Charles Campignion (Le client magasin lits), Samanta Borzi (La femme vigile)
Megtekintések:
414 (52)
Leírás:
Mit szólnál, ha egy nap egy különös alak beköltözne a házadba, és azt állítaná, hogy Ő a Te gyereked? Mr. és Mrs. Proiux egy este csodálkozva fedezik fel, hogy egy bizonyos Patrick az otthonukba költözött. A furcsa idegen azt állítja, hogy csak hazatért. A házaspár legjobb tudomása szerint nincs közös gyerekük, ugyanakkor az asszony egyből szívébe zárja a különös fiút. A férjnek azonban cseppet sem szimpatikus az új családtag, és úgy véli, egy csalóval van dolguk. Kisvártatva aztán újabb két taggal bővül a familia, miután Patrick bemutatja feleségét, aki nem mellesleg várandós.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Derült égből család (2017) online, Derült égből család (2017) letöltés, Derült égből család (2017) teljes film, Derült égből család (2017) online film, Derült égből család (2017) online nézése, Derült égből család (2017) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.