Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
Év:
2010
Játékidő:
113 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Arthur Angel (Rhince), Bille Brown (Coriakin), Colin Moody (Auctioneer), William Moseley (Peter Pevensie), Terry Norris (Lord Bern), Anna Popplewell (Susan Pevensie), Bruce Spence (Lord Rhoop), Gary Sweet (Drinian), Tilda Swinton (The White Witch), Skandar Keynes (Edmund Pevensie), Shane Rangi (Tavros), Ben Barnes (Caspian), Georgie Henley (Lucy Pevensie), Will Poulter (Eustace Scrubb), Laura Brent (Liliandil)
Megtekintések:
139 (39)
Leírás:
A két legfiatalabb Pevensie-testvér a távoli rokonuknál lakik Cambridge mellett. Lucy és Edmund számára a legnagyobb nehézséget az unokatestvérük, Eustace elviselése jelenti. Amikor egy nap a három fiatal megáll a különös vitorlást ábrázoló festmény előtt, hihetetlen dolog történik: a kép megelevenedik, és ők a tengerben találják magukat. A Hajnalvándor legénysége menti ki őket. Caspian királytól megtudják, hogy Narniát egy zöld köd fenyegeti. A halálos veszélyt csak úgy győzhetik le, ha összegyűjtik a hét kardot, melyeket Aslan adott a lordoknak.

Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja (2010) online, Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja (2010) letöltés, Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja (2010) teljes film, Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja (2010) online film, Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja (2010) online nézése, Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja (2010) film letöltés

Hozzászólások

2018-01-21 14:06:17 - badboykiller Ellenőrizve (badboykiller): 2018.01.21.