Ne aggódj, a maffia csak nyáron öl

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
La mafia uccide solo d'estate
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
90 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Rendező:
Pif
Szereplők:
Antonio Alveario (Totò Riina), Maria Amato (Professoressa Li Mandri), Totò Borgese (Salvo Lima), Antonino Bruschetta (Fra Giacinto), Cristiana Capotondi (Flora), Domenico Centamore (Leoluca), Claudio Gioè (Francesco), Maurizio Marchetti (Jean Pierre), Enzo Salomone (Rocco Chinnici), Attilio Fabiano (Padre Flora), Barbara Tabita (Madre di Arturo), Roberto Burgio (Giorgio Boris Giuliano), Pif (Arturo Giammaresi), Alex Bisconti (Arturo bambino), Ginevra Antona (Flora bambina), Rosario Lisma (Padre di Arturo), Maurizio Bologna (Tecnico Condizionale), Ettore Bravo (Macellaio)
Megtekintések:
889
Leírás:
A történet az egyszerű családból származó Arturo életét követi végig gyermekkorától a felnőtté válásig. A színhely a szicíliai Palermo az 1970-es és a 1990-es évek között. A gyönyörű város a maffia egyik központja, ahol a becstelenség kézen fogva jár az elnyomással. Tombol a maffiaháború, mindennaposak a gyilkosságok és az összecsapások a rivális bűnözők és a bűnüldözők között. Mindezt Arturo szemszögéből látjuk, akit közben végig kísért az osztálytársa, a gyönyörű Flora iránt érzett szerelme.

Elérhető megtekintő linkek: 2

Hozzászólások

2020-12-19 15:50:23 - havelszky 1 szennyesre röhögöd magad

2019-04-08 21:17:04 - Katina 1 Egy idétlen vígjátékra számítottam, de nem az volt. Fura, humoros, és volt benne valami. Nem bántam meg, hogy megnéztem.
Köszi!

2019-04-06 20:13:53 - SlevinKelevra 1 Köszönöm a feltöltést.