Az özvegy és a százados

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1967
Játékidő:
81 perc
imdb_icon értékelés:
6.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Gyula Benkö (Márton úr (as Benkõ Gyula)), Ferenc Bessenyei (Donner János), Iván Darvas (Feri), Katalin Gombos (Mártonné (as Gombos Kati)), László György (Kocsmáros), József Horváth (Házmester), Gábor Koncz (Jeges), Károly Kovács (Patikus), László Márkus (Gondnok), Sándor Pethes (), Imre Sinkovits (Százados), Ádám Szirtes (õrmester), Klári Tolnay (Holló Józsefné), Sándor Tompa (Utcaseprõ), István Velenczei (Áber úr (as Velenczey István))
Megtekintések:
13 (2)
Leírás:
Özvegy Holló Józsefné rendszeres látogatója a rendőrkapitányságnak. Három személy eltűnése miatt tesz feljelentést, és az ügyek felderítését egy százados vezeti. A rendőrök számára hamar összeáll a kép: szó sincs eltűnésről, egy egyedül élő hölgy így próbálja enyhíteni magányát. Az asszony ragaszkodik hozzá, hogy a segítőkész rendőröket meghívja magához vacsorára, mint előttük már többeket, akik nem jöttek el. A százados úgy érzi, ők ezt nem tehetik meg.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Az özvegy és a százados (1967) online, Az özvegy és a százados (1967) letöltés, Az özvegy és a százados (1967) teljes film, Az özvegy és a százados (1967) online film, Az özvegy és a százados (1967) online nézése, Az özvegy és a százados (1967) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.