A hét árva

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Seven Alone
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1974
Játékidő:
97 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Dehl Berti (White Elk), Christy Clark (Anna Sager), Anne Collings (Naome Sager), James Griffith (Billy Shaw), Dewey Martin (Henry Sager), Bea Morris (Sally Shaw), Diane Petersen (Matilda Sager), Julie Petersen (Elizabeth Sager), Scott Petersen (Francis Sager), Stewart Petersen (John Sager), Suzanne Petersen (Lousia Sager), Aldo Ray (Dr. Dutch), Dean Smith (Kit Carson), Kliss Sparks (Mrs. Whitman), Debbie van Orden (Catherine Sager)
Megtekintések:
34 (7)
Leírás:
Az 1840-es évek Amerikájában járunk: a kontinens még be nem lakott fele telepesek ezreit vonzza nyugatra, köztük a Sagerékkel, akik hét gyermekükkel együtt csatlakoznak az egyik karavánhoz. A Missouriból Oregonba vezető viszontagságos út azonban mindkét szülő életét magának követeli - az apával vérmérgezés, az anyával tüdőgyulladás végez. A karaván vezetői úgy határoznak, hogy az árván maradt Sager-gyerekeket hazaküldik, ám a hét csemete legidősebbike úgy dönt, hogy ha kell, egyedül is befejezik azt az utat, melyen szüleikkel együtt indultak el.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

A hét árva (1974) online, A hét árva (1974) letöltés, A hét árva (1974) teljes film, A hét árva (1974) online film, A hét árva (1974) online nézése, A hét árva (1974) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.