Backstabbing for Beginners

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
108 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Írók:
Rendező:
Szereplők:
Jacqueline Bisset (Christina Dupre), Ben Kingsley (Pasha), Aidan Devine (Justin Cutter), Daniela Lavender (Ruth), Shauna MacDonald (Reporter), Brian Markinson (Rasnetsov), Mishu Vellani (Award Presenter), Rachel Wilson (Lily), Rossif Sutherland (Trevor), Dwight Ireland (U.S. Customs Agent), Alex Hatz (WSJ Editor), Belçim Bilgin (Nashim), Peshang Rad (Hassan), Zahir Gilani (Bearded Man), Carlos Pinder (Cabbie), Theo James (Michael), Michael Man (Clerk), Abbas Abdulghani (Kurdish Imam), Elena Khan (Prisoner), Hattie Kragten (Kate)
Megtekintések:
635 (163)
Leírás:
A Backstabbing for Beginners című filmben egy ENSZ-nél dolgozó fiatal program-koordinátor egy véletlen folytán belekeveredik egy összeesküvésbe, melynek célja az iraki olajtartalékok megszerzése.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló
Hozzászólások

2018-06-13 14:49:31 - gondemare astonone77 Rajt a neve a felirat készítőjének (martonka), és nem nehéz rájönni, hogy siketek és gyengén hallók számára készült, hogy ők is élvezhessék a filmet. De figyelembe véve a nemtetszésedet, holnap felteszek egy olyant, ami nem hallássérültek részére készült felirattal van ellátva.

2018-06-13 13:13:52 - astonone77 ki feliratozta ezt a filmet? a cigifustot, az ajtonyikorgast es a fingast meg a bufogest elfelejtetted seggfej!